Spare penge, når du køber udendørs elementer

De fleste boligejere tage stor stolthed i at holde deres gård ser smukke hele året rundt. Endnu kan omkostningerne ved sådanne vedligeholdelse virkelig få dyre efter et stykke tid. Du kan spare penge, når du køber udendørs elementer på forskellige tidspunkter af året. Disse tilbud vil hjælpe dig have kvalitet gård du vil men uden den høje pris.

Befrugtende græsset normalt finder sted i slutningen af foråret. Det er almindeligt for folk at befrugte igen i den sent falder nedbør over vinteren kan hjælpe deres bo grønt græs. Hvis du bestanden på gødning i slutningen af vinteren vil du have masser til foråret, men du vil få det på ½ omkostningerne eller mindre. Det samme gælder for ukrudtsmiddel. I slutningen af vinteren Sørg for at du bestanden op på masser af isen smelte og et par god sne skovle. Denne måde, vil du spare penge på varerne du har brug for til næste vinter.

Der er nogle store billet elementer, der generelt kan findes i enhver værftet. Nogle af dem er en nødvendighed og andre luksusvarer, der tillader dig at nyde din baghave mere i din fritid. Græsslåmaskiner og ukrudt trimmere er meget dyrt i løbet af foråret og sommeren måneder. Jeg kan ikke fortælle dig hvor mange mennesker jeg kender, der har måttet betale prisen går til en, fordi deres rygestop på dem. Hvis du kender din plæneklipper er på sit sidste ben Køb en i slutningen af den sommer, da de er meget rimeligt prissat.

Camping er en favorit forår og sommer aktiviteter for familier. Prøv at købe et par soveposer og en god kvalitet telt i løbet af denne tid af året og du må hellere være parat til at betale en kopi hundrede dollars for varerne. I slutningen af campingsæsonen gå mange af disse produkter på salg, så de kan gøre plads for de næste sæsonvarer. Dette er den bedste tid til at udskifte dem.

Grill grillapparater, swimmingpools og havemøbler er også store poster alle ønsker at kunne anvende i sommermånederne. Hvis du skal købe et grill grill om sommeren ‘s er der generelt salg på dem i nærheden af Memorial Day og far dag. Du kan få en stor del af en ældre model, at butikken forsøger at gå at gøre plads til de nyere modeller.

Mange butikker der tilbyder udendørs elementer tilbyder også kreditkort til deres butik. Når du køber disse varer på kreditkort, kan du få rabatter på forskellige mængder. Hemmeligheden til at få et godt køb på denne måde betaler balancen i fuld straks. Denne måde får du rabatten ved køb, og du ikke vil ende med at betale renter på elementerne, mens du betaler saldoen.

Der er masser af måder at spare penge, når du køber udendørs elementer. Planlægning fremad er en af de bedste måder at spare på dem, især de store billet elementer, du skal have. Det er naturligvis meget vigtigt, at du gemmer de varer, du køber for at bruge på et senere tidspunkt i et sted, hvor de ikke vil blive beskadiget eller mistet. Hvis det sker så fik du virkelig en meget god bargain jo!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.