Køb en ny computer nu, og betal senere

Du kan muligvis bruge en køb-nu-betal senere-mulighed, hvis du har dårlig kredit. Disse muligheder kræver ikke en forskudsbetaling eller kreditkontrol og afhænger af, hvor mange penge du bruger. Du skal stadig have regelmæssig indkomst såsom en pension eller en lønseddel. Disse muligheder kan være tiltalende, hvis du er selvstændig eller har et handicap. Dette er det grundlæggende, du bør vide, hvis du ønsker at købe en ny computer med det samme og derefter betale for det senere.

Du kan købe det, du har brug for nu og derefter betale for det senere med en køb-nu og betale senere mulighed. Omkostningerne ved varen opdeles i flere ugentlige eller månedlige rater. Disse betalinger kan spredes over uger eller måneder afhængigt af hvilket firma du arbejder for. Hver betaling koster dig det samme beløb som et kreditkort. Når du har gennemført betalingen, vil den computer, du vælger, være tilgængelig for dig.

Du kan købe en renoveret computer senere, hvis du ikke har råd til den fulde pris på en ny. En bærbar computere på afbetaling her i fremragende stand kan købes og udfører de samme funktioner som en ny model. En renoveret bærbar computer kan bruges til personlige, studie- eller arbejdsmæssige formål, hvis du ikke har midlerne til at købe en ny computer. En anden mulighed er forbrugerfinansiering. Et personligt lån kan fås afhængigt af din økonomiske situation.