Alternativ sundhedsbehandlinger

Har du lider med en af de mange sundhedsmæssige problemer derude? Er du får fodret med de traditionelle former for lægebehandling? Er du på udkig i de forskellige former for alternativ sundhed terapi, der er tilgængelige? Hvis du har svaret ja til nogen af disse spørgsmål, kan denne artikel være af interesse for dig. I artiklen vil jeg skrive om nogle af disse alternative terapi behandlinger, som jeg, min familie og venner har prøvet i fortiden. Jeg håber du nyder at læse.

Min kone har haft mange problemer med sin egen sundhed og også lider af regelmæssige anfald af depression. Hun er temmelig stresset person og til tider finder liv at være temmelig hård. Et par år siden besluttede hun at finde en anden tilgang til dem, hun havde tidligere har prøvet. Den første mulighed, hun prøvede var zoneterapi. Hun var ikke helt sikker på, hvis hun virkelig ønskede en fremmed rode med hendes fødder, men var mere end tilfredse med oplevelsen på hjemkomsten. Hun kunne ikke tro hvor afslappet og kølet ud det gjort hende til at føle.

Jeg har også fundet mig selv kæmper med pres i hverdagen. Jeg har nu vendt min hånd til meditation. Dette er ikke for alle, men det har helt sikkert hjulpet mig til at tænke på en mere positiv og tydeligere måde. Det tog mig ganske lang tid at meditere i hvad ville blive kendt som den korrekte måde, som jeg oprindeligt ikke kunne synes at koncentrere sig eller slappe af nok.

Min mor foretrækker at gå til et womens wellnesscenter i stedet for lægerne. Hun har ikke talt for meget om dette til mig men det selvfølgelig hjælper hende, som hun har nu stået der i årevis.

Tai chi er en meget populær form for alternativ behandling for mange mennesker. Tai chi er også meget god til at reducere folk stress niveauer og er noget jeg også overvejet, før jeg tog op meditation.

En ven af mine raves altid på om yoga og de mange sundhedsmæssige fordele, som dette har købt hende. For mig virker det hele som en masse hårdt arbejde, men hun insisterer på, at det ikke er. På en måde, er disse ting ligesom heste til kurser. Nogle mennesker foretrækker at gøre en ting og andre foretrækker at gøre noget helt andet.

Min bror, der også finder det svært at slappe af, det skal køre i min familien jeg Antag, har fundet hypnoterapi til at være meget nyttig. Han har været en ryger i mange år og to år siden besluttede det var tid til at afslutte. Han var meget bestemt, som hjælper naturligvis, men ved at deltage i hypnose sessioner, også gav ham det ekstra kant. Han, har fra hvad han fortæller mig ikke røget en cigaret for de sidste atten måneder.

Disse er blot et lille antal af de mange alternative sundhedsbehandlinger derude. Det er værd at påpege, at selvom de har haft succes med at hjælpe de ovennævnte folk, de ikke kan arbejde for alle. Efter min mening er det værd at give forskellige ting en prøve, da det kan bare ændre dit liv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.